WordPerfect Office 2002 přichází - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Poptávka práce


Zprávy

WordPerfect Office 2002 přichází

1. února 2001, 00.00 | Čím plánuje Corel oslovit uživatele novou verzí svých Office?

Společnost Corel oznámila, že nová verze jejího kancelářského balíku WordPerfect Office 2002 bude distribuována na jaře 2001 po ukončení betatestů, které probíhají v současné době.

WordPerfect Office 2002 bude prodáván ve dvou verzích - Standard a Professional. Standardní verze bude obsahovat základní aplikace Corelu - WordPerfect 10, Quattro Pro 10, Corel Presentations 10 a CorelCENTRAL 10. V profesionální verzi pak uživatelé navíc naleznou databázi Paradox 10 a software pro rozpoznávání hlasu Dragon NaturallySpeaking 5.0. Tu mohou uživatelé používat např. pro diktování textu (pochopitelně v angličtině) do WordPerfectu.
Jednou z novinek balíku je integrace elektronické verze The Pocket Oxford Dictionary, vytvořené společností Oxford University Press. Výkladový slovník obsahuje přes 30 000 slov.

Podle dostupných informací se řada změn odehraje také v klientovi CorelCENTRAL 10 - ta bude nyní obsahovat centrální správu např. adres a e-mailů dostupnou ze všech corelovských aplikací a bude koncipovaná výrazně síťově (např. bude umožňovat správu více e-mailových účtů, sdílení adresářů aj). Součástí je také kalendář pro plánování a sdílení pracovních povinností a schůzek. Zajímavou novinkou je také integrace software Net2Phone pro internetovou telefonii - uživatelé CorelCENTRAL tak budou moci vytáčet volající přímo z adresáře a volat či faxovat do zahraničí prostřednictvím Internetu za příznivé sazby.

Cena
Stávající uživatelé si mohou balík upgradovat za přijatelnou cenu 159 dolarů (standardní verze) nebo 259 dolarů (profesionální verze). Plná standardní verze WordPerfect Office 2002 pak bude stát 399 dolarů a profesionální verze 499 dolarů.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Go verze  

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: