Go-go na Interkameru! - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Poptávka práce


Zprávy

Go-go na Interkameru!

5. dubna 2001, 00.00 | Rozhodně doporučujeme zavítat na stánek s půvabnými go-go tanečnicemi!

Každá výstava má své taháky v oblasti exponátů (těm se ale v tomto článku věnovat nebudeme), a také v oblasti doprovodných vystoupení. Tento rok nás (alespoň přímo v Průmyslovém paláci) minuli velcí GSM operátoři, takže oblíbená megashow se nekonají, resp. před Průmyslovým palácem je kamion Eurotelu a U-rampa pro skateboardisty a jezdce na bruslích, Oskar na ITC je spíš do počtu.

Mimochodem, možná jste si všimli, jak je zastavěná skoro celá plocha od hlavní brány až k Průmyslovému paláci, nyní se nové montované haly přistavují i na prostranství před pravým křídlem – nechápeme smysl, možná nějaká velká výstava, ale každopádně je to vizuální i funkční devastace Výstaviště.

Podle našeho názoru tak v případě Interkamery a ITC jednoznačně vítězí stánek Visual Connection, firmy, která je již zavedená v oblasti počítačového zpracování videa, a pro kterou je pohyb základním prvkem – převážnou část času jsou zde k vidění go-go tanečnice, které se skutečně činí, aby byl vizuální zážitek co nejlepší – (feministky prominou, ale) pohled na relativně spoře oděná vysportovaná těla pohledných tanečnic pro valnou část převážně mužských návštěvníků jednoznačně představuje silný magnet, zvlášť pokud dívky na vyvýšených soklech ochotně zapózují pro několik fotografií.

Není nutno dodávat, že v některých případech se jedná o značně provokativní tančení...

Ještě větší šrumec ale nastal před naším stánkem, který přes uličku sousedí se stánkem Visual Connection, v okamžiku, kdy jsme začali fotit dvojice dívek – vzhledem k jejich pohybovým možnostem, sportovně laděnému oblečení a chuti k focení nám předvedly opravdu zajímavé postoje a pozice.

Pokud zavítáte na Interkameru, rozhodně si nejen kvůli tomuto příjemnému zpestření stánek Visual Connection nenechejte ujít – neboť, jak zní firemní slogan - "Oranžoví specialisté Vám přejí příjemný oranžový den!"

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Go verze  

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: